Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek öpmek

Rüyada ekmek öpmek

Rüyada ekmek öpmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, en büyük acılarının dineceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada ekmeği öpmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı işlerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek öpmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynı cinsten birini öpmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçından öpmek daima ona hürmet göstereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını öpmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini gözlerinden öpmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, zorlukların son bulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments