Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, müşterilerinin çoğalacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada babaya sarılmak öpmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada birine sarılmak öpmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarılmak el öpmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini sarılıp öpmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, büyük rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kötü günler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments