Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eniştenin elini öpmek

Rüyada eniştenin elini öpmek

Rüyada eniştenin elini öpmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Rüyada eniştenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eniştenin elini öpmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada enişteyi öpmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada enişte öpmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada eniştesinin öptüğünü görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada enişteyle öpüşmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Rüyada eniştenin ağladığını görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada enişteye sarılmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada enişteyi dövmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments