Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği çiğnemek

Rüyada ekmeği çiğnemek

Rüyada ekmeği çiğnemek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada ekmeği çiğnemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Rüyada ekmeği çiğnemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan çiğnemek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Rüyada tütün çiğnemek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek zorlukların biteceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada kağıt çiğnemek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Rüyada cam kırığı çiğnemek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, evine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz çiğnemek yeni yerler göreceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Rüyada hap çiğnemek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments