Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığı çiğnemek

Rüyada cam kırığı çiğnemek

Rüyada cam kırığı çiğnemek huzura ve rahata kavuşacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi olanakların artacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine inanılır.

Rüyada cam kırığı çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada cam kırığı çiğnemek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada cam bardak çiğnemek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada böcek çiğnemek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada sigara çiğnemek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iş sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada naneli sakız çiğnemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, depresyona gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç çiğnemek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, her geçen gün başarıların artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments