Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan çiğnemek

Rüyada yılan çiğnemek

Rüyada yılan çiğnemek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, mutluluğundan olacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Rüyada yılan çiğnemek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada yılan eti çiğnemek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan çiğnemek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulur.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada maydanoz çiğnemek kötü günleri geride bırakacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada dilini çiğnemek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot çiğnemek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada üzüm çiğnemek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sevilen birinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanfil çiğnemek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments