Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz çiğnemek

Rüyada maydanoz çiğnemek

Rüyada maydanoz çiğnemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, aşık olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz çiğnemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada maydanoz çiğnemek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan çiğnemek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardak çiğnemek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, onun zamanını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş çiğnemek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada hap çiğnemek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, elinin de bolluk göreceğine, sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Rüyada sigara çiğnemek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılan eti çiğnemek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments