Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hap çiğnemek

Rüyada hap çiğnemek

Rüyada hap çiğnemek rahatsızlıkların şifa bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, bereket ve huzur geleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hap çiğnemek gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada hap çiğnemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan eti çiğnemek ekmeğin kesileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Rüyada kar çiğnemek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılan eti çiğnemek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kazancının bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare çiğnemek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz çiğnemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments