Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün çiğnemek

Rüyada tütün çiğnemek

Rüyada tütün çiğnemek bolluğun ve bereketin artacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada tütün çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada tütün çiğnemek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cam bardak çiğnemek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiklet çiğnemek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, çok dikkat çekeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada demir çiğnemek ağzının tadının bozulacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hap çiğnemek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada çam sakızı çiğnemek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza inanılır.

Rüyada saç çiğnemek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada çiğ et çiğnemek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments