Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe reçel sürmek

Rüyada ekmeğe reçel sürmek

Rüyada ekmeğe reçel sürmek zararların üst üste geleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, bolluk ve bereket göreceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalet eder.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe reçel görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada reçelli ekmek görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe kaymak sürmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe bal sürmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, öz güven kazanacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments