Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe kaymak sürmek

Rüyada ekmeğe kaymak sürmek

Rüyada ekmeğe kaymak sürmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe kaymak sürmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada ekmeğe kaymak sürmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ballı kaymaklı ekmek yemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yeni işler alacağına inanılır.

Rüyada kaymaklı ekmek kadayıfı yemek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaymaklı ekmek yemek resmi bir kurumda işe girileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kendisine kızacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe bal sürmek iş konusunda kısmetin açılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments