Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçelli ekmek görmek

Rüyada reçelli ekmek görmek

Rüyada reçelli ekmek görmek iyi halini yitireceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada reçelli ekmek gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada ekmeğe reçel görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada reçelli ekmek görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada hurma reçeli görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işarettir.

Rüyada çilekli reçel yemek hem de para kaybettireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada incir reçeli kaynatmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada reçel yemek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada patlıcan reçeli görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments