Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe bal sürmek

Rüyada ekmeğe bal sürmek

Rüyada ekmeğe bal sürmek sevilip sayılacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe bal sürmek gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada ekmeğe bal sürmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne bal sürmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada saça bal sürmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına bal sürmek işlerin daha kötüleşeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işarettir.

Rüyada vucuduna bal sürmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Rüyada yüze bal sürmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments