Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe reçel görmek

Rüyada ekmeğe reçel görmek

Rüyada ekmeğe reçel görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, zor bir işe girileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe reçel gördüyseniz:

  • Belli bir ilerleme kaydedebileceğiniz konular söz konusu, isteklerinize süreç içinde ulaşabilirsiniz.

Rüyada reçelli ekmek görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe reçel görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik reçeli görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada kızılcık reçeli görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada reçel yemek aile içinde husumet gelişeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada çilek reçeli istemek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çilek reçeli pişirmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments