Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin sulamak

Rüyada ekin sulamak

Rüyada ekin sulamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Rüyada ekin sulamak gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada ekin sulamak sıkıntılarının artacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ekin suladığını görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Rüyada ekin tarlası sulamak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, idealist kimse olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin biçtiğini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada kurumuş ekin görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek çok güzel günler göreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada ekin tanesi görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments