Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin taneleri görmek

Rüyada ekin taneleri görmek

Rüyada ekin taneleri görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, haksızlıklara uğranılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada ekin taneleri gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada ekin tanesi görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada ekin taneleri görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kuru ekin görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ekin toplamak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada ekinler görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çuvalla ekin görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments