Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kazancında bereketin artacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek söz ve yetki sahibi olacağına, kazancında artış olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada ağacın yeşerdiğini görmek çok yıpranacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, problemlerini çözeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, duymadığı sözleri duyacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçların yeşerdiğini görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments