Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ekin görmek

Rüyada kuru ekin görmek

Rüyada kuru ekin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru ekin gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada kuru ekin görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Rüyada kuru ekin biçmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ekin hasadı görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ekin sulamak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ekin dermek ele geçen paranın daha da artacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin toplamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Rüyada çuvalda ekin görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments