Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tanesi görmek

Rüyada ekin tanesi görmek

Rüyada ekin tanesi görmek zorlukların geride kalacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ekin tanesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada ekin taneleri görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada ekin tanesi görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin yüklemek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, yarasını saracağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin kaynatmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kuru ekin görmek bol kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ekin harman etmek muradına eremeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments