Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekinler görmek

Rüyada ekinler görmek

Rüyada ekinler görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, evlerine dünürcü geleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekinler gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada tarlada ekin toplamak çok rahat bir döneme girileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin yığını görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin destesi görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet eder.

Rüyada buğday ekini görmek parasal anlamda rahat edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış ekin görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ekin görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, dolandırılacağına yorulur.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments