Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin biçmek ekmek görmek

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekin biçmek ekmek gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekin biçmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ekin biçmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada tırpanla ekin biçmek hayat düzeninin alt üst olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ekini biçmek hayırlı haberler duyacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru ekin biçmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada biçerle ekin biçmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa ekin ekmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments