Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin kaynatmak

Rüyada ekin kaynatmak

Rüyada ekin kaynatmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kolaylık sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sıkıntılara neden olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin kaynatmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada ekin kaynatmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada ekin biçeni görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada kuru ekin görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına inanılır.

Rüyada ekin harman etmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa ekin ekmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, huzurunu yerine getireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin yemek çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin yüklemek işlerinin tutacağına, maceralara atılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments