Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş tarla görmek

Rüyada ekilmiş tarla görmek

Rüyada ekilmiş tarla görmek sevilen bir kişi olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekilmiş tarla gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına inanılır.

Rüyada ekilen tarla görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada tarla ekildiğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla ektiğini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Rüyada ekilmiş tarla görmek kendi çok iyi hissedeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek çok büyük ses getireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments