Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla ekildiğini görmek

Rüyada tarla ekildiğini görmek

Rüyada tarla ekildiğini görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ele geçen kazancın artacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bahtın açık olmasına inanılır.

Rüyada tarla ekildiğini gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ekilmiş tarla görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet eder.

Rüyada tarla ekildiğini görmek sorunsuz geçeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada tarla ektiğini görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments