Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilen tarla görmek

Rüyada ekilen tarla görmek

Rüyada ekilen tarla görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayatının da zorlaşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekilen tarla gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Rüyada ekilen tarla görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek onlar için çabalayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek bereketin ve verimin geleceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla ektiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ekilecek tarla görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments