Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmemiş tarla görmek

Rüyada ekilmemiş tarla görmek

Rüyada ekilmemiş tarla görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ekilmemiş tarla gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek kazancının bol olacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada tarla ekildiğini görmek çalışmalarının beğenileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada tarla ektiğini görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments