Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla ektiğini görmek

Rüyada tarla ektiğini görmek

Rüyada tarla ektiğini görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Rüyada tarla ektiğini gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada tarla ekildiğini görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek çok büyük borçlar alacağına, işinden çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet eder.

Rüyada tarla ektiğini görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekilen tarla görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek isabetli adımlar atılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Rüyada ekilecek tarla görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments