Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş nohut görmek

Rüyada ekilmiş nohut görmek

Rüyada ekilmiş nohut görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ekilmiş nohut gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada nohut ektiğini görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Rüyada ekilmiş nohut görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada tohum ekildiğini görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada ekin ektiğini görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ektiğini görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine inanılır.

Rüyada mantar ektiğini görmek gidilecek yönün belirleneceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eğlenmeye gitmek daha çok saygı ve destek göreceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments