Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ektiğini görmek

Rüyada buğday ektiğini görmek

Rüyada buğday ektiğini görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ektiğini gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada buğday ekildiğini görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Rüyada ekilmiş buğday görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday ektiğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına inanılır.

Rüyada bahçe ektiğini görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada havuç ektiğini görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada ekin ektiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tohum ekildiğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ek iş yaptığını görmek yeni adımlar atacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments