Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar ektiğini görmek

Rüyada mantar ektiğini görmek

Rüyada mantar ektiğini görmek günahlara, zarara gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mantar ektiğini gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Rüyada mantar ektiğini görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek ektiğini görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada domates ektiğini görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işarettir.

Rüyada ekmege bal görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, zararların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane ektiğini görmek darda kalacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet eder.

Rüyada domates ekildiğini görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek ektirmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye ektiğini görmek hayatının zorlaşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments