Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut ektiğini görmek

Rüyada nohut ektiğini görmek

Rüyada nohut ektiğini görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayatın pahalılaşmasına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet eder.

Rüyada nohut ektiğini gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada nohut ektiğini görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet eder.

Rüyada ekilmiş nohut görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada domates ekildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ekildiğini görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada buğday ektiğini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulur.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek kimseye minnet etmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mantar ektiğini görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments