Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz ektiğini görmek

Rüyada maydanoz ektiğini görmek

Rüyada maydanoz ektiğini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kötü günlerin geride kalacağına, huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz ektiğini gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekilmiş maydanoz görmek maaşının artacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz aldığını görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz dikmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada nane maydanoz ekmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Rüyada maydanoz tere görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz ekmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze maydanoz görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments