Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş mısır görmek

Rüyada ekilmiş mısır görmek

Rüyada ekilmiş mısır görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Rüyada ekilmiş mısır gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Rüyada ekilmiş mısır görmek sahip olduklarının eksileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Rüyada mısır ektiğini görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mısır ekildiğini görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek zaman bulmakta zorlanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada patates ekildiğini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç ektiğini görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalettir.

Rüyada salatalık ektiğini görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Rüyada ekilen tarla görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments