Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır ektiğini görmek

Rüyada mısır ektiğini görmek

Rüyada mısır ektiğini görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, sorunların günden güne artacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine inanılır.

Rüyada mısır ektiğini gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada ekilmiş mısır görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır ektiğini görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır ekildiğini görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada birşeyler ektiğini görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada nohut ektiğini görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçe ektiğini görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ekilmiş bahçe görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments