Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır ekildiğini görmek

Rüyada mısır ekildiğini görmek

Rüyada mısır ekildiğini görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline haram para geçeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada mısır ekildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Rüyada mısır ekildiğini görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ekilmiş mısır görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır ektiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ek işte çalışmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Rüyada eğilmiş ağaç görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada fasulye ektiğini görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına delalet eder.

Rüyada salatalık ektiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments