Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates ekildiğini görmek

Rüyada patates ekildiğini görmek

Rüyada patates ekildiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada patates ekildiğini gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada patates ekildiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates ektiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek ektiğini görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada tohum ekildiğini görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet eder.

Rüyada ekilmiş toprak görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada domates ektiğini görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Rüyada eğilmiş yüzük görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments