Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık ektiğini görmek

Rüyada salatalık ektiğini görmek

Rüyada salatalık ektiğini görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Rüyada salatalık ektiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada salatalık ektiğini görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tarla ektiğini görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek ektiğini görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ekilmiş toprak görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ek saç görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada bahçeye domates ektiğini görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada eğilmiş bina görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments