Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğilmiş altın yüzük görmek

Rüyada eğilmiş altın yüzük görmek

Rüyada eğilmiş altın yüzük görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kolay yollardan kazanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, gelirinin eksileceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eğilmiş altın yüzük gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz, önceliklerinizi belirlemeli, belli düzenlemeleri, anlaşmaları veya evrakları buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada eğilmiş altın yüzük görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eğilmiş yüzük görmek her şeyin yenileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Rüyada altın yüzük kaybedip bulmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işlemeli altın yüzük görmek yoğun duygular yaşayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi yüzük görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada parmakta altın yüzük görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük aramak onlardan taraf hayır göreceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve yüzük takmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments