Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ek işte çalışmak

Rüyada ek işte çalışmak

Rüyada ek işte çalışmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ek işte çalışmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada ek işte çalışmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işarettir.

Rüyada bir işte çalışmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Rüyada eski işte çalışmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni işte çalışmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, işlerinin de rast gideceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni bir işte çalışmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki işte çalışmak hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına yorulur.

Rüyada işte çalışmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayırlı işlere imza atacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işten ayrılacağını görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments