Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğilmiş bina görmek

Rüyada eğilmiş bina görmek

Rüyada eğilmiş bina görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, helal lokmalar yiyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada eğilmiş bina gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada eğilmiş bina görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, şansının kötüye gideceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ekin ektiğini görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekilecek tarla görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada fasulye ektiğini görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, yenileneceğine işarettir.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğilmiş yüzük görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada nane ektiğini görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments