Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayallerine ulaşacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi olanakların artacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tohum ekildiğini görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tohum ektiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işarettir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments