Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek ortalığın karışacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulur.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tohum ektiğini görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tohum ekildiğini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, işlerinin gerileyeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada ekilen tarla görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, onu alkışlayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla ekildiğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments