Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili yer görmek

Rüyada ekili yer görmek

Rüyada ekili yer görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada ekili yer gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada ekili yer görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada ekili alan görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili nohut görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada ekili lahana görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Rüyada ekili çiçek görmek yol alacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekili fasulye görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Rüyada ekili havuç görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments