Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili fasulye görmek

Rüyada ekili fasulye görmek

Rüyada ekili fasulye görmek yetki ve imza sahibi olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ortağından ayrılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada ekili fasulye gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Rüyada ekili fasulye görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili nohut görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ekili domates görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ekili soğan görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, koyu sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada ekili tarla görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekili arpa görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek kederinin dağılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments