Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili nohut görmek

Rüyada ekili nohut görmek

Rüyada ekili nohut görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada ekili nohut gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Rüyada ekili nohut görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, yetim sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada buğday ekili tarla görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalettir.

Rüyada ekili domates görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, kazanca kavuşacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulur.

Rüyada sebze ekili tarla görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ekili arazi görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ekili buğday görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments