Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili havuç görmek

Rüyada ekili havuç görmek

Rüyada ekili havuç görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili havuç gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Rüyada ekili havuç görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ekili arazi görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ekili patates görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada ekili alan görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet eder.

Rüyada sebze ekili tarla görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ekili kabak görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili fasulye görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekili lahana görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments