Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili tarlalar görmek

Rüyada ekili tarlalar görmek

Rüyada ekili tarlalar görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, tartışmaların sona ereceğine, şöhretli biri olunacağına alamet eder.

Rüyada ekili tarlalar gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, fakirliğinin biteceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ekili tarlalar görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada buğday ekili tarla görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, itibarını zedeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mısır ekili tarla görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments