Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili kabak görmek

Rüyada ekili kabak görmek

Rüyada ekili kabak görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, isteklerine kulak vereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada ekili kabak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ekili kabak görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, zor bir durumda kalacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada ekili patates görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili lahana görmek genç kimselere eğitim vereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada ekili arazi görmek başarılarının azalacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili yeşillik görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Rüyada ekili nane görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada ekili tarlada yürümek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili buğday görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments