Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili mercimek görmek

Rüyada ekili mercimek görmek

Rüyada ekili mercimek görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada ekili mercimek gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada ekili mercimek görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, işlerin günden güne açılacağına inanılır.

Rüyada ekili arpa görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada ekili kabak görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine yorulur.

Rüyada mısır ekili tarla görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulur.

Rüyada ekili buğday görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada ekili yer görmek sorunlar altında ezileceğine, insanlara öncülük edeceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ekili mısır görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments