Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili patates görmek

Rüyada ekili patates görmek

Rüyada ekili patates görmek derde ve kedere düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, isabetli adımlar atılacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili patates gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada ekili patates görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Rüyada ekili nohut görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ekili arpa görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, ailesinden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, onların güvenini sarsacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili arazi görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulur.

Rüyada sebze ekili tarla görmek istediği gibi yaşayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments